miércoles, 18 de junio de 2014

EL BICING

Què és ?

El Bicing és un servei de lloguer de bicicletes públiques de Barcelona inaugurat a inicis del 2007. Es va adjudicar a l'empresa estatunidenca Clear Channel.

Hi ha 240 estacions de Bicing repartides per tota la superfície de Barcelona amb un total de 6000 bicicletes. La distància entre les estacions és de uns 400m.

El servei funciona amb un abonament anual de 47'16 euros, i cal ser major de 16 anys. L'usuari disposa d'una targeta per poder retirar les bicicletes.

La bicicleta Bicing té un disseny diferenciat de les altres per impedir el seu robatori i posterior venta.

Hi ha 12 estacions de Bicing al barri de Sagrada Família.





Entrevistes

Aquest dia 12 de Juny vam anar a l'avinguda Gaudí per entrevistar a persones que utilitzaven bicicleta. Vam fer unes poques preguntes sobre quant la utilitzaven, com els ha millorat la seva salut i si creuen que Barcelona és una ciutat preparada per anar amb bicicleta.





 



Després d'observar les respostes dels nostres entrevistats, hem pogut deduïr que a Barcelona ha augmentat molt l'ús de la bicicleta tant per fer esport, com per utilitzar-la com a mitjà de transport, malgrat que Barcelona no sigui una ciutat adaptada per l'ús de la bicicleta. Creiem que el fet de millorar aquest servei donaria un atractiu a Barcelona, tant com pels barcelonins com pels turistes. S'hauria de difondre més la bicicleta ja que és un mitjà de transport gens contaminat i molt saludable pels que la utilitzen.

    Saps per on has d'anar amb la bici ?

Aquest vídeo explica com i per on pots circular amb la bicicleta per la ciutat de Barcelona, i per on no, en cas que no hi hagi cap carril per bicicletes.





https://www.bicing.cat/ (per si voleu consultar la web oficial del Bicing)

No hay comentarios:

Publicar un comentario